Service- og vedlikehold

Vår serviceavdeling har lang erfaring og høy kompetanse i reparasjon og vedlikehold av et bredt spekter av heiser fra ulike leverandører. Vi er opptatt av bærekraft, og har fokus på preventivt vedlikehold. Godt vedlikehold fører til lenger levetid for heisen, og er en god investering både forheiseier og miljøet. 

På denne måten lykkes vi også i stor grad i å forhindre uønsket driftsstans for kunden. Vedlikehold kan selvsagt tilpasses heisens bruksfrekvens og kundens økonomi, vi leverer alt fra vedlikehold ut fra heisens minstekrav til omfattende servicepakker.

Med eget verksted og ansatte med høy mekanisk kompetanse kan vi løse de fleste problemer som måtte oppstå med din heis.

Vi har et stort delelager lokalt. Dette gir oss mulighet til å ha et bredt utvalg av slitedeler, og deler vi erfaringsmessig vet det ofte er behov for å bytte på ulike heismodeller, på lager. I våre dager med lange leveringstider på de fleste produkter er dette ganske unikt, og sikrer kundene våre at heisen kortest mulig er ute av drift.

24 timers alarm- og vakttjeneste

Vi tilbyr døgnbemannet vakttelefon og mulighet for å koble alarmen i heisen direkte opp mot vår vakttjeneste. Vår vaktsentral tilfredsstiller de strenge kravene i NS-EN 81-28.

En av fordelene med å knytte seg opp mot oss, sammenlignet med et ordinært vaktselskap, er at om noen står noen fast i heisen og vi rykker ut for å evakuere dem, vil vi ofte kunne reparere heisen der og da. Dette kan ikke et ordinært vaktselskap gjøre.

Alle våre kunder kan kostnadsfritt nå oss på telefon døgnet rundt.

24t Vakttelefon: 99 39 49 90 
Kontortelefon: 70 17 49 90 (hverdager 07:30 – 15:30)

Kontakt oss for mer informasjon

Vi ønsker sammen med deg som kunde å utarbeide den beste løsningen for dine heisbehov, både med tanke på bærekraft, driftssikkerhet, og kostnader på både kort og lang sikt.