Løfteplattformer

Løfteplattformer favner et vidt spekter fra den minste Homelift med plattformmål på ca. 60×60 cm, til den største vareløfteplattformen på 1,4×2,5 meter. Har du behov for en løfteplattform med større nyttelast enn 500 kg, ta en titt på vareheiser.

Fordelen med løfteplattform i forhold til «ordinær» heis er blant annet:

  • Minimalt krav til sjaktgruve under gulvnivået
  • Minimalt krav til overhøyde i øverste etasje
  • Lavere innkjøpskostnader

Vi leverer løfteplattformer fra den svenske leverandøren Aritco Lift, som tilbyr et stort utvalg i størrelser, nyttelast, farger, finisher, utforming og typer. Les mer om Aritco her: https://www.aritco.com/sv/

Aritco Homelift

Aritco Homelift er utformet for å være det lille ekstra i hjemmet ditt. Den er en spektakulær innredningsdetalj som gjør hjemmet unikt. Den skaper en luksuriøs følelse og gjør at du kan utnytte hjemmets fulle potensial.www.aritco.com/sv/villahiss/aritco-homelift/

Aritco Homelift Compact

Leverandørens minste og mest kompakte heis. Heisen er designet for å oppfylle alle krav til komfort, plass og design. Heisen finnes i flere størrelser og kan gjøres personlig med tilvalg som glassvegger, og finnes i et utvalg av farger og materialer.
www.aritco.com/sv/villahiss/aritco-homelift-compact/

Aritco Publiclift Access

Er designet for å gjøre offentlige og kommersielle bygninger tilgjengelig for alle. Heisen har et utpreget skandinavisk design og har bakgrunnsbelyst panel og opplyst rekkverk.
www.aritco.com/sv/hissar-for-publika-miljoer/aritco-publiclift-access/

Kontakt oss for mer informasjon

Vi ønsker sammen med deg som kunde å utarbeide den beste løsningen for dine heisbehov, både med tanke på bærekraft, driftssikkerhet, og kostnader på både kort og lang sikt.