personheis-2

Personheiser

Innen feltet personheis kan vi tilby det meste av løsninger, både innen elektrisk wireheis og hydrauliske heiser. Komfort, utseende, hastighet og størrelse er viktige aspekter å kartlegge i en slik anskaffelsesprosess, og med stor kompetanse og mer enn 20 års erfaring er dette noe vi kan!

Johann Schum Aufzugtechnik

Denne tyske kvalitetsleverandøren har svært god kompetanse og erfaring, og leverer et omfattende utvalg av gode løsninger for både elektrisk wireheis og hydrauliske heiser.

https://www.schum-aufzugtechnik.de/

Hydroware

Dette svenske selskapet er en tradisjonsrik og innovativ leverandør av hydrauliske heiser.

https://hydroware.se/

GMV Sweden

Nok en svensk leverandør som har gode løsninger for hydrauliske heiser. Dette er en kvalitetsleverandør som vi i Lift Tech har benyttet siden vi ble etablert på begynnelsen av 90-tallet. Vi benytter ofte denne leverandøren til prosjekt med store vare- og personheiser.

https://gmv.se/

Kinds Elteknik

Svensk produsent av elektriske styresystemer til wire- og hydraulikkheiser. Vi har samarbeidet med Kinds siden 1993 og det sier vel det meste om hvor bra det er. Velger man Kinds er man garantert et kvalitetsprodukt, kort leveringstid på reservedeler og fantastisk kundesupport.

https://kindel.se/

Kontakt oss for mer informasjon

Vi ønsker sammen med deg som kunde å utarbeide den beste løsningen for dine heisbehov, både med tanke på bærekraft, driftssikkerhet, og kostnader på både kort og lang sikt.